Kruhový objezd

Kruhový objezd

Anotace: Pozor!!!

Na kruhovém objezdu srazilo mě vozidlo,
v kapse se mi rozlilo sekundové lepidlo.
Řidič zblednul, běžel ke mně,
já se zvedám z tvrdé země.
Nic mi není díky Bohu,
pak jsem viděl svoji nohu.
Od kolena dolů mi teď něco chybí,
to mi ale nevadí páč jsem ztratil kiwi.
Mezitím mi sekunďák v kapse pěkně ztvrdnul,
a já jsem si bez nohy s problémama prdnul.
Je to vážně super den, to je teprv 10,
škoda, že tu někde nemám něco jako reset.
Pak by mi snad bylo lépe a měl bych svou nohu,
a nebyl bych jak se říká jednou nohou v hrobu.
Z toho plyne do života jedna dobrá rada,
dívej se vždy před sebe a hlídej si i záda.
Autor VAVRO, 24.01.2006
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí