Ty vole, samej anděl ....

Ty vole, samej anděl ....

Anotace: ...

Nepíšu o andělech
nějak mě to vybájené
božské letectvo
docela irituje

andělské perutě
mi šimrají nervy
a jak víme
nervy se neumí

upřímně smát

S extra ligovým šklebem
sleduju počínání Amora
profesionální zabiják
tichým šípem přímo do srdce

Bůžek nebo anděl

já raději Kevina Costnera
když pobíhal po Šervůdu
a prznil zámecký paničky

Někdo zvoní

Kolébavým krokem
co uspí každou případnou
lichotku mé chůze

jdu otevřít a ....

Někdy se to prostě stane

nic netušíte a dostanete
od osudu takový dělo
že vás nemá ani cenu sbírat

na prahu stála tak krásná dívka
celá v bílém
v pohledu měla všechno
co jsem kdy chtěl vidět

tónem jejího hlasu
bych chtěl slyšet vyprávět
všechny příběhy světa

víte

ona vypadala jako ...

... jako ............

... a do prdele .....
Autor smudlinek, 14.02.2011
Přečteno 737x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, Žqáry, HarryHH, Koprtinka, Lota, Mbonita, Zasr. romantik, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

17.03.2011 19:38:00 | Žqáry

ty delirka dávaj' zabrat,
kdyby jsi pil koňak jako já tak takhle nemůžeš dopadnout ...

23.02.2011 12:54:00 | HarryHH

Šmudlo, bereš mi iluze!
Kevin Costner neprznil zámecký paničky!
:)
Zdraví extra ligový Západ.
***
Je to pěkný, zvednul jsi mi náladu, dlouho se mi válela po zemi, potvora. :)

14.02.2011 16:04:00 | Koprtinka

...že by znamení???... :-)))

14.02.2011 14:46:00 | Lota

Ty vole, anděl ...! ST***!
Takovou jsem viděl v nemocnici.

14.02.2011 14:16:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí