Léto

Léto

Anotace: Venku se dá holt najít spoustu zajímavých věcí

Jednou takhle v létě venku, našel jsem tam podprsenku.
Byla nejspíš od ženy, pyšnící se vemeny.
S údivem jsem na ni zíral, z čela rukou pot si stíral.
Byly to fakt padáky, zhruba na dva baráky.
Bylo by to o risku, dostat s nima po pysku.
Když jsem domů dorazil, ihned jsem se zarazil.
Dáma s kávou na stole, řekl jsem jen: „ty vole!“.
Pitomce jí plandaly, o sebe si tleskaly.
„Co tu dělá, kde je máma?“, vypadá jak Valderama.
Když jsem zjistil kam jsem vlezl, chlup mi z hlavy hrůzou slezl.
Řek jsem si jen: „já jsem vůl, tohle to je lehký dům“.
Celkem jsem se poplašil a z bordelu vyprášil.
Než takové průvěsy co stíní jak závěsy,
dám si radši kozičky sladké jako broskvičky.

Poznámka: Valderama je bývalý kolumbijský fotbalista s velmi podivným účesem.
Autor VAVRO, 30.01.2006
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:)

30.01.2006 14:28:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí