Týden

Týden

Anotace: Já myslím že, ho máme všichni podobný....

Neděle-Ještě jste nevěděli,
co dělat v neděli?
Uzený se zelím,
péci dám,
ale napřed dobře,
posnídám.
Udělám kafe,
čaj sladký,
nachystám pěčivo a
salám taky.
Až jsme všichni po snídani,
maso péct si dám,
a těsto na
buchty zadělám.
Přece nebudu,
všechno psát,
jídlo se povedlo
co víc si přát.
A když je večer
co naplat,
do práce věci,
musím nachystat.
Pondělí-Tak nastal, ten den,
kdy do práce jen,
musíme jít.
Bylo nám dobře,
v sobotu, v neděli
co bychom víc,
co bychom nechtěli.
Úterý, středa, čtvrtek, pátek-
-No není, to není
žádný svátek.
Všechny dny stejný jsou,
snad všichni pracujou,
od rána do večera,
těší se až nastane,
změna.
Tou bude sobota
to všichni víme,
však už se na ni
moc těšíme.
Nakoupit, uklidit,
vyprat a vysát byt.
Do toho všeho,
se ještě vaří,
tak to k sobě,
prostě patří.
A kdy máme- Odpočívat?
Až v důchodu,
s tím můžeš počítat.
Ale, do té doby,
všechny dny stejný budou,
neboj-nebudeš se prát
s velkou nudou.
Autor EM EM, 10.04.2011
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: modroočka, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí