Slepičí

Slepičí

Anotace: Dejte si jednu slepičí...rýmovačku :)

Vdávala se kněžna Kvočna

na zámečku u Opočna

Svatba byla převeliká

pozvali i kolibříka



Aby točil, fotil, slídil -

hlavně pana Kohouta

Všichni vědí, že je břídil

"Tak ho sleduj, mrzouta."

Přikázal mu mistr Oř

Hudba hraje, Kvočna kráčí

Oddává je otec Tchoř.


Chudák slípka neodhadla

že to přijde na ni zrovna

valí na všechny kukadla

trapasu se svatba rovná.



Konec bylo její pýchy

Snesla vejce, zakdákala

zvířata se prostě smíchy

vskutku celá potrhala.
Autor Baree, 13.04.2011
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: kejtyyy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí