víkendový chlapáci

víkendový chlapáci

Anotace: ????????

Grilování masa
cyklistická trasa
desáté pivíčko
zpocené tělíčko

sekačka už trávu seká
vytuněný trávníček
po hodině Standa heká
zapomněl si slamníček

i Jirka má už svoje roky
ale není žádná padavka
už dohání své soky
buší levá bradavka

víkendový chlapáci
mají pořád sílu
myslí jenom na práci
urvou si i kýlu

a po masáži těla duše
žena praví suše
sám sebe si objímal
mně si opět nevnímal
Autor Akyš, 10.07.2011
Přečteno 497x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, Maryje..., EM EM, E.T.Jane, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Práce,grilování
práce,usínání
práce,troška sportu z části
práce,večer mentolové masti.. :D

11.07.2011 14:12:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí