naštvaná Marie

naštvaná Marie

Anotace: fotbalové mužstvo s Marií v bráně

Maruš sedí přemítá
proč jí Jarouš nevítá
zase někde kouká
a loví svého brouka

no a jak to jinde chodí
Každý na jiné jsme lodi

jeden cvičí v posilovně
až mu praskaj kosti
druhej mumlá skromně
a tejden se postí

řetí maká do úmoru
nemůže si pomoci
čtvrtej kašle na pokoru
a chlastá denně do noci

pátej sedí na rybách
a nevnímá okolí
šestej hloubá v pochybách
že je součást soukolí

sedmej svojí ženu mlátí
klidně vedle jinou klátí
osmej líbá stromy v lese
deset klíšťat domu nese

devátej furt jenom kouří
na okolí stále bouří
desátej má svého kamaráda
začínám je nemít ráda

sranda s nima není
hlavně když se pivo pění
a pak klečí brečí fňukají
a na čelo si ťukají
Autor Akyš, 20.07.2011
Přečteno 438x
Tipy 4
Poslední tipující: Maryje..., hauskaa, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))

24.07.2011 22:28:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí