Značkový (?) Popelčin..

Značkový (?) Popelčin..

Anotace: .. střevíc

Komu? mně nevadí, že nejsou značkové
hvězdy na nebi
vesmír je výkladní skříň, linky dálkové
výčet spotřeby

neupřesnily, jdem na nákup století
v bezcelní zóně
set miliard galaxií, v cenovém rozpětí
od-do až k volně

individuálnímu dojednání
odběru v množstvích
hvězd s rabatem, račte, všechny jsou k mání
v takhle makových

výprodejech teček, narváno v trzích
je k ušlapání
prodírám se davem jenž o ´crop´ kruzích
´made in space´ žvaní

o vyšších vesmírech - značkových, s logem
pro solventnější
kterak jinak, nežli být astrologem
zvěrokruh zdejší

stáhnout ze zodiaku do top ten s nejvíc
hvězdama v hledí
leč logicky vzato Popelčin střevíc
jen.. Popelce sedí
Autor Petbab, 26.08.2011
Přečteno 364x
Tipy 18
Poslední tipující: NikitaNikaT., Actafool, Emmelia, James Libustka, PIPSQUEAK, tato22, labuť, CULIKATÁ, malá slečna, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé dílko je skvělé a závěr... je prostě šitý na míru a perfektně zapadl. ST!***

04.09.2011 07:12:00 | NikitaNikaT.

:)) hmm,pěkně tančíš ve slovech v bezcelní zóně set miliard galaxií tak volně a lehce jak tahem štětce z vesmírného plátna..

26.08.2011 18:21:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí