Vafky Franze Kafky

Vafky Franze Kafky

Anotace: ...no snad ani ne...:)

Hybaj se vykoupat!!
...veverka na švába
Že prej sou špindíry
...řekla jí prabába.

V lese to ožívá..přestává robota
pařba tkví ve vzduchu...blíží se sobota.
Veverka nasává..nos jako bramboru
zkalená na padrť..drápe se nahoru.

Hajnej i Větrník..utekli z pakárny
jeden je zmatenej...a druhej z cukrárny.
Zaječí trampoty...nikoho netlačí
vlk trapák vyhlíží..koho že posvačí.

Fakt hustej je tenhle les
..nevidíš přez listí
Nikomu nechyběj..německý turisti.
Autor older, 12.02.2006
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám Ti složenku ze zdravotní pojišťovny za ošetření po pádu ze židle u PC. Bránice v křeči, tělo neschopné pohybu, monitor jak když ho obešlo hejno slimáků... :-) Částka zní - za 100 :-)

12.02.2006 17:07:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí