Adrenalinový lyžař

Adrenalinový lyžař

Anotace: Šlo jen o takový pokus mít na konci každýho verše jedné strofy shodný rým...

Když nazuji přezkáče,
moje žena zapláče,
ze strachu z toho
kdo to zas odskáče.

Řítím se z kopce
do naší obce,
zatím včas uhybaj
mi ty ovce na sjezdovce.

Beru to šusem
a lidi klusem,
zděšeni mým pokusem,
závodit s autobusem.

Tak jsem zas po roce
se vymáchal v potoce,
paralen třeba po ruce
svírají mne nemoce.

Moje rozzuřená žena
majíc bohatého věna,
z koutků ůst vytéká pěna,
mi natáhla oběma.

Není žádného pokroku,
když rok od roku
zbavuji se otoku
na levém i pravém oku.
Autor Piví, 06.10.2011
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Babsie, Špáďa, E.T.Jane, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je vážně pěkná :) ST!

07.10.2011 08:52:00 | E.T.Jane

:)

06.10.2011 17:25:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí