Život

Život

Anotace: sorry na vulgarismy

Úplně vidím jak se ti chvějou kousíčky těla,
to proto bys mě Terezko ve vile vidět chtěla,

já jsem ten vyvolený co chce bavit vás,
v týfce klidně v rybníku postavím všem hráz,

mrdá mě život kde neděje se nic,
nebo když v létě je abnormální hyc,

serou mě lidi, který nemaj svůj názor,
nebo jsou uzavřený jako v bance trezor,

kašlu na ostatní chci jen sám být,
nebudu s debilama svůj život žít!
Autor Gamy, 22.02.2006
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)....ať žijou vyvolený:-)

06.03.2006 23:03:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí