variace na písmeno P podruhé

variace na písmeno P podruhé

Anotace: ...

pes pomočil policistu,
policista plivl po psovi,
pfuj prase psí padej!
policista povytáhl pistoli
psisko pádí pryč.
Autor qvitko, 19.12.2004
Přečteno 838x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí