Přemýšlela o podstatě bytí

Přemýšlela o podstatě bytí

Anotace: nenechte se mýlit, název může být zavádějící...

Přemýšlela o podstatě bytí.
Jestli vůbec je.
Celý život jen někde lítat.
A co z toho.
Stejně tu po ní nic nezbude.
To rozhodně ne.
Má to vůbec nějaký smysl?
Těžko.

Jediné plácnutí přerušilo její myšlenky.

Chudák moucha.

A přeci tu po ní něco zbylo.

Ta malá černá skvrnka na zdi.
Autor Eve, 19.05.2006
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí