Módní časopisy

Módní časopisy

Anotace: ...jak být in...

Půjčila mi sousedka
časopisy Elle,
no a já vím od teďka,
jak vypadat skvěle.

Jak se líčit, jak se tvářit,
jak se zbavit sokyně,
jak nejlépe hospodařit,
vyznám se i ve víně.

Bez francouzské manikůry
nesmím mezi lidi,
ještě parfém od Diora
ke štěstí mi chybí.

Svetr Dolce Gabana
nejlíp barvy lila,
ouha-v peněžence koruna
na jídlo mi zbyla.

Vrátila jsem sousedce
časopisy Elle,
příště radši poslechnu
rady od přítele.
Autor Cizinka, 03.02.2005
Přečteno 1129x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO, Squat_the_world
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí