Olgoj Chorchoj

Olgoj Chorchoj

Anotace: Ach ta mládež!

Sbírka: Převážně nevážně

Sedm mladých Tatarů,
bydlí v Ulan-Bataru,
není tam však OBI,
tak jezdí do Gobi.

Že však nemaj žádný ženy,
tak jsou pěkně nadržený,
a v oáze v poušti,
morálně se spouští.

Není to však žádný med,
olgoj chorchoj je tu hned,
honí chlapce po pláni,
ti však hbitě uhání,
naskákají do Gázu,
a opouští oázu.

"To zas byla honitba!"
na zážitky vzpomínaj,
když pak v Ulan-Bataru,
všichni svorně usínaj.
Autor Sebastian Alex, 06.11.2006
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá ptákovina.

07.11.2006 14:07:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí