Prorokující straka

Prorokující straka

Anotace: ***

Přiletěla straka
a zobákem do okna začala klovat.
Hodila na parapet zlatý prsten,
prý že se budu vdávat.
Otevřela jsem okno a srazila ji k zemi.
Začala jsem křičet – Pomóc! Pomozte mi!
Chce si mě vzít nějaký krůtí brko.
Táhni! Táhni ty mrcho!
Nestačila pobrat svoji loupež,
takže jestli dojdu ke zlatníkovi já nebo ona, to je totéž. :-)
Autor milenium, 22.11.2006
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začala bys křičet hurá,
kdyby přišel statný Jura
a pod zlatý prstýnek
vložil Lásky plamínek...

22.11.2006 14:53:00 | G.P.

to se mi velice hezky četlo :-)

22.11.2006 13:23:00 | nonchalant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí