Drakula

Drakula

Anotace: Divoké vášně, pořád je hlídaš? teď piješ z poháru zapomnění, jsi na řadě pokerový karty mícháš

Hustý dým z cigaret

Tucet láhví od piva

Otevírá Ti nový svět

V temném baru, Drákula ožívá

 

Je čas se ohlédnout

Narovnat pošlapané květy v nás

Z nohou těžké okovy zout

A v nové morálce

Vítej mezi nás

 

Kouř štípe do očí

Z ohně nemusíš mít strach

V divokém tanci svět se otáčí

Brzy budeš jedním z nás

Jedním z nás

 

Divoké vášně

Pořád je hlídáš?

Teď piješ z poháru zapomnění

Jsi na řadě, pokerový karty mícháš

 

V našem baru

Drákula ze spánku procitá

Mezi své, tak rád Tě přivítá

Dlouhá pusa vůbec nepálí

Ve slušný holce, vášně rychle zapálí

  

Kouř štípe do očí

Z ohně nemusíš mít strach

V divokém tanci svět se otáčí

Brzy budeš jedním z nás

Jedním z nás

 

 

 

Autor Hanuš, 07.03.2012
Přečteno 516x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, veruna, Lenkka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný!

07.03.2012 21:01:53 | veruna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí