Lepidlo

Lepidlo

Anotace: Vobyčejný lepidlo a co se stane.

 *********

Babka vzala pár hřebíčků

prý opravit musí poličku,

děda ten mě neslyší?

Ne,ten v křesle klidně spí.

Babka tluče jako divá

bez brejlí se špatně dívá,

do prstu se praštila

a strašně zakřičela.

 

Děda ten se strašně lekl

že jak střela ven utekl,

zastavil se u hospody

běžel jako na závody.

Babka si prst pofoukala

ruku šátkem zamotala,

sama musí hřebík tlouci

teď ji z toho prst krvácí.

 

Děda říká,babičko

ty jsi moje zlatíčko,

jsi palice však dubová

a hned se vším hotová.

Víc by se ti hodilo

vteřinové lepidlo,

to drží i nemožnosti

jen si nesmíš slepit prsty.

 

No tak dobře,říká babka

dědu po plešině hladká,

pak mu pivo vypila

a domů hned mazala.

Musí rychle,nejlíp hned

vyzkoušet ten rychlolep,

prsty lepí,na poličce

děda směje se babičce.

 

Pak odlepoval celou noc

oba bavili se moc,

nakonec se povedlo

odstranit z prstů lepidlo.

Polička je opravená

a babička spokojená.

Pak dědovi pusu dala

víc se na něj nehněvala.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Doradan, 15.06.2012
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fajne.

02.12.2012 15:13:38 | Robin Marnolli

babka je šikulka...

15.06.2012 22:10:26 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí