bezslovesná

bezslovesná

Anotace: ..

 



osobní pohovor v sedě
bez dechu ,po obědě
naděje ztracena mléka louže
zranění náhodné pozor kloub

,že


v jamce již místo něj prázdno
chrupavka bez kontaktu ,pláč
o berlích bez naděje na procházku
zasněné pohledy na chomáč


bankovek volně ložených
obálka větrem slunci vstříc
marný pláč,prostý touhy
pak před očima šmouhy


kdo by na několik chvil
zasněně toužebně o mořích
o cizokrajných místech
však doma,zlatý světadíl


před zimou barevné listí
vzpomínka letních chvil
mohu-li ještě okamžik
podzim,náš pestrý cíl..

....................................................

karkulka v lese u potoka
na zádech kůži stáhlou z vlka
u nohy prázdnou láhev vodky
v košíku bublinky ze sodovky
něco se divoce za jejími zády
v drtivé reakci na kus čokolády
po vzoru léčebných ústavů
v poloze vismo za hlavu

 

.........................................

a toto nejni moje ale dík za pučení,vrátím Mrkající

 

Na zemi koberec střapaný
na něm dvě nožky bosatý
Dítko jak ještěrka s ocáskem
šáteček zelený za páskem

 

Autor poeta, 06.07.2012
Přečteno 526x
Tipy 11
Poslední tipující: Jean89, Radhuza, střelkyně1, tato22, Romana Šamanka Ladyloba, Barbell, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toš to je bomba :-)

06.07.2012 01:41:27 | Barbell

naprostá...:))

06.07.2012 22:41:31 | střelkyně1

naprostá souladnost??

06.07.2012 22:55:38 | poeta

Tak to nemá chybu. -ST-

06.07.2012 00:48:39 | Kropydlína Škopounová

ani chybu ani sloveso :D

06.07.2012 01:02:55 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí