podvečerní

podvečerní

Anotace: Nojono,je tu horko

z rána jen v barvě těla
..
noc se chvěla
..
v křiku hvězd

..

pak přišla náhle změna
..
asi tak kolem oběda
..
nehlídán , barvím se do hněda

..

měním se náhle z tipu
..
co brouzdá stínem měst
..
na kopáče , jenž k vidění
..
podél cest

..

a k večeru když slunce lehá
..
nejedna místní očkem po mě šlehá
..
můj odstín
..
splynul
..
čerň
Autor poeta, 19.08.2012
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, ZILA78, Sarah, ašari
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí