Vánoční balada (opilecká)

Vánoční balada (opilecká)

Anotace: Zase ty Vánoce...

Vánoční balada (opilecká)
Po vánočním tahu
rozbil jsem si hlavu.
Teď mám motolice,
díru do palice.

Na hospody rohu
zlomil jsem si nohu.
Kvůli tomu zlomu
nedošel jsem domů.

Cestou na ulici
vychrchlal jsem plíci,
Potom ve sklenici
propích jsem ji lžící.

Tvrdne mi ledvina,
to je z toho vína.
A to i ta druhá
už je skoro tuhá.

Žaludek se zvrátil,
zrovna když jsem platil.
Slepák s sebou trhá,
zbytky sil mi mrhá.

Již nemohu dále,
ležím na kanále.
Ještě, že vánoce
přijdou až po roce.

Ale, ouha, zrada,
tíseň na mě padá.
Byla to jen pestrá
zkouška na Silvestra.

PS: Já přec vím, že tvrdou játra,
tak nekoukej na mě spatra.
V ledvinách mám písku kila,
až mě z toho bere kýla.
Písek ten se v šutr mění
tak mi ledviny kamení.
Autor Jerry Lee, 09.11.2012
Přečteno 594x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22, Romana Šamanka Ladyloba, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pobavil jsem se..rýmuješ pěkně.

05.12.2012 14:36:14 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí