štědrý den

štědrý den

čtyřiadvacátýho kolem večeře
zabouchal týpek na dveře
dvě řídké bundy s reflexními pruhy
a prej jestli může přivést
(svý druhy)

říkám tak počkejte otevřu okna
a pustím do bytu frešovej vzduch
oni však nečekaj pomalu prouděj
devátej zavírá u stolu kruh


nalej nám do sklenek s cukrovou krustou
po decce činzána na lepši chuť
posuň sem kapřika mi si ho přeberem
trošku se panáčku do smíchu nuť

a tak jsem nakrmil hladovou sebranku
dojedli vajíčko dokonce strouhanku
ten co mi do ucha zachraptěl brouku
nálevem z okurek zapíjel mouku

ne všichni na světě mají to štěsťí
pod vlastním stromem v teple se hřát
ač všechno vypili sežrali rozbili
já jsem to udělal nakonec rád
Autor zamotán v nedospělosti, 24.12.2012
Přečteno 489x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisa K., kudlankaW, Jan Voralberg, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá práce,
má to jiskru
ba i spád
atmosféru
zapadlé štace
...a teď dovol
chce se mi spát...

dal jsem Ti tip
nechť řízek chutná
tobě líp

Kristiánek Kudlák

24.12.2012 19:22:23 | kudlankaW

za ten zážitek si štědrovečerní tip zasloužíš :o)

24.12.2012 12:27:29 | hanele m.

To je můj nejcennější dárek :)

děkuji

24.12.2012 14:55:43 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí