Než bude Silvestr

Než bude Silvestr

Anotace: Posledních pár jmen v kalendáři. Miniaturky na pobavení.

Štěpán

Štěpán hledá Štěpánku,
prý chce něco do džbánku,
nejsi tu sám Štěpáne,
my ji také hledáme.


Žaneta

Žaneta je spokojená,
je to přece chytrá žena,
pod stromečkem prsten zlatý,
stačí občas svléknou šaty.


Bohumila

Bohumila, děva milá,
ta si pěkně nadrobila,
vdát se chtěla jako panna,
každý říká, že je nána.


Judita

Utěšuji Juditu,
co je v černém hábitu,
utekla ji velká láska,
moje ruka teď ji laská.


David

David hříchy plánuje,
paničky on miluje,
provalilo se to záhy,
proto nyní nosí dlahy.


Silvestr

Silvestr rád slaví,
připíjí na zdraví,
zvedněme též sklenku,
doma nebo venku.
Autor Psavec, 26.12.2012
Přečteno 444x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiná, Actafool, Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám Štěpána a Davida a docela to sedí :-)

29.12.2012 21:48:05 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí