Bál

Bál

Anotace: ...

Přátelé pojďte blíž,
dáme si panáka,
vzal jsem Jacka,
neměli Morgana.
Doufám, že nevadí,
vy moji rozmilí,
ty díry do srdce
asi vás bolely.
Všichni tu krvácí,
kurva,
kam sem to přišel.
To nic,
jen večírek příšer.
Autor Finito la Comedia, 17.05.2013
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí