Orloj

Orloj

Anotace: ...

Mozart Master Mix - Prodigy
http://youtu.be/wc3tAqc-2IY

.

Pro ženu
zrozenou
za ženou
o ženě
na ženu
nadeženu
si nějakou
obměnu

pro muže
co může
milujícího
až zpod kůže
o mužích
kterým není cizí hřích

a o ženách
svázaných v ozvěnách
srdečních

vždyť tato báseň je..
smích

stoupáme kmitavě
jako ručičky orloje
jako páry dech
když šimráš mne
po zádech

vtištěná pera
a okrový prach
dnes jako včera
zase chodíš po hvězdách

s malým princem
a velkým králem
nebes
doufáš
tak trochu snílkem
spánkem mne přenes

pro uzlíky
citů
co budí se v noci
v dýchavých sonátách
labutích chytů

v rozestoupené modři
oceánu hvězdnatých
zpomaluji čas
zavři oči..
padá sníh

.
Autor blue, 22.12.2013
Přečteno 455x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., jitoush, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí