pod žlutým logem

pod žlutým logem

Anotace: ...asi píseň

 

 

 

 

s východem slunce
probouzí se
království vůní
úsměvů
horko se plíží nad plotnou sálá
a všem je (zdá se)
do zpěvu

jen vzadu v koutě
mračí se shrben
v košili s proužkem
s kravatou
u kalhot klíč má
od každých dveří
vzdychá nad nízkou výplatou


vysoké tóny
"hotovo" hlásí
den melodie provází
na dvacet minut
do ticha šaten
to z vesela se odchází

nejde být lhostejný
je to v srdci
ta velká hrdost
že jsou součástí
velkého stroje
ozubené síly
že Ray jim ukázal
dávný touhy svý..

 

ref:


a něco málo do krku


jen zkontrolovat záruku


pak dezinfekci na ruku


a procvičit si azbuku


a kolem pasu uzel jeden


sladit úsměv se sousedem


fronta..nic se neděje


doplňkové prodeje


a když tam není kdo by přál si


vždycky je kde hledat práci


za tmy velké logo svítí


trefí každý kdo to cítí


dřív než skočí ze srázu


najde svoji oázu







Autor poeta, 03.04.2014
Přečteno 350x
Tipy 19
Poslední tipující: Snizek, Sýkorka07, Zrska, Petbab, RyxiraAmyGinger, Amonasr, jitoush, Aiury, básněnka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu proskočit tím logem...zánik ..konec s epilogem..:-)

03.04.2014 20:34:42 | básněnka

těžká práce, sakra dřina zaslouží si krapet vína ..třebas i nad hrobem

03.04.2014 20:40:45 | poeta

to věřím...:-)

03.04.2014 20:41:35 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí