Bipolární kvinde

Bipolární kvinde

Anotace: .



                          BIPOLÁRNÍ KVINDE
   
                    Parádně jsme se pomuchlovali
                    a bylo jasné
                    že příště jdeme ke mně nebo k tobě
                    tam to dotáhneme do konce
                    sblížíme se tak důvěrně
                    jak nejvíc je to možné
   
                    pak se tu zase objevil ten váš sexysymbol vamp
                    získal tě během jednoho půldne
                    stejně jako předtím už tři z té vaší partičky
                    další je na řadě hned pár dní po tobě
                    pak zase zmizel
   
                    teď tady skuhráš, jaké je to pro tebe zklamání
                    že v tom ani nebyly žádné city
                    CO JE MI DO TOHO?
                    A že stejně raději budeš chodit se mnou.
   
                     Trhni si nohou!

 

 

Autor pedvo, 19.04.2014
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: v.hercik, Pelican, Coala, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí