BALADA O PRŮJMU

BALADA O PRŮJMU

Anotace: :-)

Občas se to stává,a zná to každý z nás,
když na čele je pot a po zádech jde mráz,
když vaše ruka roztoužená drží slečnin pas,
a místo sladkých slůvek je tu jiný hlas.

Ten hlas je řečí útrob,jež moc nepřejí lásce,
a bílá barva slipů náhle bývá v sázce,
pyšná chůze zvolňuje,zrak zoufale těká,
a snad za příštím rohem,spásné WC čeká.

Každá další vteřina v hodinu se mění,
ve střevech to bouří klokotá a pění,
všechny touhy smyslné jako pára mizí,
v hlavě zbyl jen záchod z erotických vizí.

Nebudu vás napínat tohle rande polední,
bylo sice první ale taky poslední,
happy end se nekonal bláto padlo na hřiště,
však nevěším hlavu a už se těším na příště,
jestli další rande bude zase venku,
vezmu sebou určitě,jednu pampers plenku..
Autor Weylin, 12.07.2014
Přečteno 631x
Tipy 7
Poslední tipující: Básník Karel, Frr, Gabriela Green, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo by to snad neznal? A ten kdo říká, že ne, tak ten to zažívá neustále :-D
Povedené dílo :-D

18.07.2014 15:02:42 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí