Vánoce

Vánoce

Anotace: ...

Tak už je zase zima 
za oknem padá snížek,
v troubě se pálí cukroví 
na stůl dáme koblížek.

Oblékám si sako a
strojím se jako blbeček,
opráším starý koule a
ozdobím vánoční stromeček.

Pomalu se nám  
voňavý řízek smaží, 

z prošlé majolky,
se taťka čerství salát

udělat snaží.

V kapse velká díra 
padly všechny úspory,
musím podarovat všechny,
aby v rodině nebyly rozpory.

Doufám,

že nové hadry nadělí mi Ježíšek, 
když musím mít účes jako blbešek.

Pod talíře nám mamka pětikoruny dá,
aby u nás drželi se prachy
to se mi snad jen zdá.

Usedáme ke stolu a jde se hodovat,
aby neměli jsme prázdný břich
až dárky budou se rozdávat.

A už je to tady slyším zvonek

„ cink „

doufám že pod stromkem najdu nové album

"p!nk!"

Nevím čí to byl nápad 
dát na stromek svíčky,
octnul se v plamenech 
během rodinné potyčky.

Dárky jsou v trapu odchází naděje,
že se tu někdo z nás ještě usměje.
Tak zase za rok se tady sejdeme,
Šťasné a Veselé si navzájem popřejeme.

Autor WIRUS, 29.07.2014
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí