Abeceda v. 1.02

Abeceda v. 1.02

Anotace: abeceda, co říci víc

Aleluja a aktivuji agregát
buď brzy březen běduji
cílím cestu, cizeluji celibát
démonský dáreček do dětských duší daruji
eleganci extrémních exotů
Formálně frigidních femini
grupa geniálních godotů
hledá homo habilisům holiny
chuligán chechtajíce chvátá chodbou chomoutů
iberští imigranti imitují inuity
jas jitřenky jak jsoucna jistotu
kouzelný kaleidoskop komorní komunity
lopatou liknavě larvičku lišaje
mláďátko motýlka měkounce masakruji
násilí na nezvaném návštěvníku nelituje
opatřím odpustek... Odpuštění! oroduji
Pros Pána papeženče
Quasimodo quitnul quarz
Rypadlem ryji rov Renče
střetla se se strašlivým SARS
Trajektu trouchnivý těžební trám.
Uragán utrhl umrlcům urny
Veselé Vánoce vinšuju Vám
Washingtonu walterizoval warrior warning
Xantipa, Xaver, Xenie, xilit
Yenkium yperit youpia yeih.
Zručného zedníka zbytečně zpili
Židovský žalobce žertuje... živej
Autor Ondřej, 15.08.2014
Přečteno 544x
Tipy 6
Poslední tipující: Madanik, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí