Start rakety

Start rakety

Anotace: Orion

Dělají, že nic nevědí, ale kdo ano?
fyzika je klíč k vesmíru, tvrdí um tvrdý
není-li natvrdlý, to ne, Abelokaino
pozemské není s to chápat, chtíč všehovšudy

vzbuzuje dojem poslání, komu je dáno
musí se polekat, když oběma dým lehl
u země plazí se kolem, vždyť žádný, že ano
nestoupá vzhůru s Orionem, Kaina doběhl

Abel, zůstav živ, zplodiny s bratrem polyká
bumerang vrací se z nebes lehce osmahlý
podívaná je to z Marsu - lidstvo podniká
let zpátky domů, aneb, kam jsme to dotáhli
Autor Petbab, 06.12.2014
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí