Kabát

Kabát

Anotace: Acenes: Nech kila, jsou dobrá... no... a co třeba takhle:

*

V zimě létě kabát mám

jak prošívanou deku

utkanou z chmele,

tisíce bifteků

a ...

 

Tak kdyby...

to už tu stokrát bylo

svléci těch dvacet kilo

co sice hřejou

však tíží mne a dusí

 

shodit se nějak musí

 

či vystoupit z toho pitomýho fraku

tak  jako z tramvaje, či vlaku

jenže

 

jak Francouz řek by: c'est la vie

tenhle vlak nikde nestaví...

 

 

 

Autor aravara, 29.12.2014
Přečteno 604x
Tipy 6
Poslední tipující: Pamína, jitoush, Amonasr, Lůca, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí