opera cé

opera cé

Anotace: ...v čase různě sem a tam

 

 

 

Dva tři stehy na tvém pupku

o jeden víc trochu níž

loudni úsměv už je klídek

zapomenem na potíž

 

jezdila ti nitrem malá

kamerka a celý štáb

pečlivě si tkáně fotí

být tam já tak jsem dost sláb

 

ne však žena tvého typu

tvrdá jako známý kov

zatnula jsi druhé zuby

bez narkózy beze slov

 

našli hnízdo zrádných tvorů

malování válečné

 bitva bude jiskří skalpel

jejich tance zbytečné

 

za uši jim dali hnedle

odstavili od zdrojů

vyhostili bez milosti

bez plýtvání nábojů

 

nevracej se hordo zpátky

zůstaň ve tmě bídně zhyň

tím líp bude pro nás všechny

když vás bude ještě míň

 

 

po roce jen jemná linka

vzpomínka se vytrácí

v těle roste nový život

takže čekej

 

 

….............................legraci .)

Autor poeta, 18.03.2015
Přečteno 455x
Tipy 19
Poslední tipující: Luky-33, Robin Marnolli, Rozina, Frr, Joe Vai, jitka.svobodova, jitoush, enigman, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní jízda:-)

18.03.2015 22:39:18 | Robin Marnolli

Poetovská opera cé...ne-li pitva ;-)pozdravuj Skarlet :-)

18.03.2015 15:08:49 | xoxoxo

...že by si rozšiřoval řady?....svého kmene...../úsměv/....Ji.

18.03.2015 14:03:26 | jitoush

bééé...

18.03.2015 13:53:06 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí