Bachor, čepec

Bachor, čepec

Anotace: kniha a slez

K smíchu jsou týpci nejbohatší
kolem vil kosí stejnou trávu
zelená se a roste, hladší
bude jen pár chvil, trávník krávu

zajímá stejně, jaká shoda
libovat si v trapných kobercích
bez jediného květu, - škoda
lásky, řekla o zlatých klecích

pozemskýho fejk-blahobytu
žádný VIP na své ufo nemá
upsat se ďáblu na kopytu
krví, nejlíp deseti všema

k pláči je vesmířanům z planet
bez mrakodrapů falických gest
řekla - vole, dej si prst na ret
bez noci třpyt nelze vyčíst z hvězd

bez trávy zlaté tele šílí
biomasu chce žrát se šrotem
proč bychom se netě-ešili
bohatstvím ducha z knih se skotem?
Autor Petbab, 29.04.2015
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Frr, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí