Je tu čarodějnický sabat

Je tu čarodějnický sabat

Anotace: Když jsou ty čarodějnice.

Ty, co letíš na košťátku,
tančit, vejskat při svém svátku,
nepřidělávej nám práci,
prosí všichni dopraváci.

 

Přilba není pro parádu,
oceníš ji vždy při pádu.
obřadnice také radí,
pásy jenom z kůže hadí.

 

Světla ať vám dobře svítí,
před sabatem žádné pití,
blinkry, brzdy vše měj v cajku,
jinak skončíš v jiném hájku.

 

Rychlost dnes je povolená,
maximálně jak kačena,
takže dámy, dejte pozor,
inkvizitor má dnes dozor.

Autor Psavec, 30.04.2015
Přečteno 429x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, MARKO, básněnka, Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já nakonec letěla jen nízko,byla chabá viditelnost:-)

01.05.2015 13:27:51 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí