Daňové

Daňové

Anotace: raje

Firmy vám založím v daňovom raji
vesmírnom, aby ste vedeli, sebci
Karibik napr. mám v paži, šohaji
lúpežní, stádových fárm bieli žrebci

galaxie s čiernymi dierami v tele
núkajú pračky, kde vyprať si perie
môžete, kto príde prv, ten prv melie
kto ak nezaváha, tak sa nažerie

diskrétne, obchod je obchod, to viete
referencie po opici nadoraz
kto nemá, mal by mi volať v momente
vytriezvenia, spodnikaný pod obraz

boží, trejd riešim len v daňových rajoch
vesmíru, je ich tam dosť, nie je hádam
zlé, priznať daň, iba ak v inotajoch
do vlastizradcov si sám nevynadám

prečo, si myslíte, exoplanéty
opretek hľadajú vášnivo vedci?
jasno v tom mám, ak vy tiež, turnikety
čiernych dier podlezme, nie naraz všetci!
Autor Petbab, 03.05.2015
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá až po tobě...

05.05.2015 18:58:20 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí