Ježčí máma

Ježčí máma

Anotace: Podivná adopce.

Babičce je do pláče,
někdo krade kartáče,
každý týden nový koupí,
kdopak tyhle věci loupí?

 

Odhalit chce záhadu,
prohledává zahradu,
pod keři, tam pěkně v skrytu,
našla kartáče v úkrytu.

 

Ježková je zahřívá,
babka hlavou pokývá,
údiv se ji v očích zračí,
pět kousků ti holka stačí.

 

Příroda však čaruje,
vše se časem páruje,
ježek našel ježčí dámu,
tak tu máme hrdou mámu.

 

Kartáče už netřeba,
klesla jejich spotřeba.

Autor Psavec, 19.05.2015
Přečteno 488x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, MARKO, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U tebe je to příjemně veselé.
Líbí se mi tvé milé básně. Je v nich krásně.

23.05.2015 23:11:40 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí