Muší plány

Muší plány

Anotace: Neskromný plán.

Svádí mušák mladou paní,
takhle ráno při snídani,
mnohé pocty slibuje,
na koláči hoduje.

Až se stanu muším králem,
povedu tě slavným bálem,
založím rod přeslavný,
byť jsem kapku nemravný.

Elegantně letí domem,
poleť drahá za mnou honem,
máme tady hostinu,
cítím právě slaninu.

Tím že požil piva kapku,
tak přehlédl mucholapku,
králem už se nestane,
vdova po něm zůstane.

Autor Psavec, 22.05.2015
Přečteno 479x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí