Rybář u Merklínky

Rybář u Merklínky

Anotace: :-☼))

Rybář u Merklínky

Co se to tam u Merklínky na břehu zas děje
to tam jenom jeden rybář
láteří a kleje.

Zasek rybu, povolil a ouha- noha klouže,
urval vlasec, prut si zlomil,
plesk sebou do louže.

Mrzutý a rozezlený nádobí své sbalil,
do hospody v Novém mlýně razantně vyrazil.
U piva tam rozumuje, kde se stala chyba,
proč ho takhle vytrestala ta pitomá ryba.

Před půlnocí už z hospody zase domů kráčí,
jeho divný způsob chůze nám však cosi značí.

K té příhodě zbývá už jen jednu moudrost říci,
místo ryby dnes ulovil parádní opici.
Autor LapkaK4B, 07.06.2015
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí