Jahodobraní

Jahodobraní

Anotace: Básnička mě napadla při pohledu na čevené ruce po natrhání 15 kilo jahod, když mi došlo, že jsem zatím ani neochutnala. :)

Rozhrnout lístky, 

nastavit dlaň,

utrhni jahodu,

ochutnej sám!

 

Lahodnou chuť

tvůj jazyk vítá,

a náhlý chtíč

tvým tělem zmítá.

 

Ochutnej jahodu,

zkroť ten svůj chtíč,

trpká chuť pomáhá,

už zdrhá pryč.

 

Jahoda snězena,

utři si ruce,

kde přec ulpěla

růžová poluce.

 

 

Autor Esmi, 20.07.2015
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Adam Sobotka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí