A je

A je

Anotace: to

Koupil jsem si černou díru
s horizontem událostí
podobnou těm uvnitř sýru
zdaleka nemám jich dost i

bílé koupím komodity
vybízí mě investovat
chtíč do všech děr, nemovitý
kapitál to bude, no ať

oligarchové jsou v outu
ať prasknou vzteky a skáčí
černé díry nemít v cloudu
je nejméně in, jsou k pláči

ty jejich žebříčky jmění
zdrcené až k nepoznání
hanbou, jen zubů skřípění
zezdola slyšet je tamní

zadečků celebrit v písku
sebestředných pozlacení
podobá se jim, obtisku
grepů - nad mimiku není

všechny černé díry skoupím
předkupním právem ze smlouvy
od narození si tropím
posměch z těch průměrů slovy
Autor Petbab, 01.09.2015
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Nikita44, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ony ty oligarchické bubliny přefouknuté kvantitativním uvolňováním taky co nevidět spolkne černá díra - z toho víru se pak asi leckomu hlava pořádně roztočí... ;-)

01.09.2015 14:33:22 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí