Zvědavý brouček

Zvědavý brouček

Anotace: Nebezpečné nálezy.

Běží lesem střevlíček,
našel dívčí střevíček
a za malou chviličku
vidí také sukničku.

 

Kroutí hlavou, nevěří,
prý nálezy prověří,
podprsenku nachází,
pohozenou do mlází.

 

Více najít nestihl,
mladík vám ho vyzdvihl,
zemřel jako hrdina,
pro brouky zlá novina.



Autor Psavec, 14.11.2015
Přečteno 507x
Tipy 5
Poslední tipující: Pelican, Frr, MARKO, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí