Odpolední úklid

Odpolední úklid

Anotace: sám sobě si vždycky sám

Na stole hrnečky od snídaně
Pár talířů a prkénko dřevěný
Nepoložíš mezi ně píď dlaně
Jen síla vůle to přemění

Přes křeslo šatů hromada
Když jako had se vysvlékám
Pod věšákem z bot ohrada
Silné vůle se nelekám

Drobky pod stůl padou
Z rychlých jídel instantních
Mušky z toho sem tam kradou
Máslo taje jak venku sníh

Obraz bytu samovládce
Jež nečeká žádnou návštěvu
Jsem tu sám, žádný rádce
Spokojen a bez hněvu

Občas vklouzne do mé vany
A pak nahá skončí v posteli
Samoty zbrousí ostré hrany
Víla, co se zrovna přátelí

Co naplat, stejně musím vstát
Už nemám žádné čisté nádobí
Prádlo sušit, ale nejdřív prát
Přišlo silné vůle období

Pak vytáhnu koště z rohu
Vyluxuji a setřu podlahy
Otřu stolu mastnou nohu
Umyji vanu a obklady

Večer končí sklenkou vína
Samolibě opojen usínám
Tak zase někdy tahle psina
Až dojdou hrnky třeba vám
Autor Ziny, 11.01.2016
Přečteno 647x
Tipy 12
Poslední tipující: Dreamy, Frr, Nikita44, Kett, VEDz RVAHEs, AndreaM, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sám si vařím, uklízím, peru
že se na to ne ....
ožením

11.01.2016 17:12:13 | VEDz RVAHEs

asi tak nějak, ale neožením :D

12.01.2016 07:09:59 | Ziny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí