Co bolí to přebolí

Co bolí to přebolí

Anotace: Parodie na reálnou píseň Čo bolí to prebolí

Sbírka: Stejně nás život láká

Co bolí to přebolí
vzal jsem si prošlý lék
zhroutil jsem se na poli
vydal jenom skřek

Tak tam ležím bezmocný
a ležet budu dál
proč jsem si prošlý lék
proč jsem si ho bral

To tajemství
mé lékárničky
nepochopí
ani sestřičky

Co bolí to přebolí
snad přijedou včas
už mi mrznou mé nohy
a ztrácí se hlas

Už do mě klovaj krkavci
a okusuje zvěř
co bolí to přebolí
ještě chvíli věř

Že přijedou
se zachránkou

Neměl jsem prošlý lék si brát
už je pozdě, můžu na to srát

Co bolí to přebolí
v dálce slyším vůz
blbě se jim jede po poli
ta nejtemnější z hrůz

Nebyla to sanitka
to byl pouze sen
už se mi pletou vozítka
byl to kombajn jen

Tak tu ležím pořád dál
ptáci hodují
už jsem dohrál
Autor osztravak30, 04.02.2016
Přečteno 496x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní, pobavilo:-)

24.02.2016 11:36:32 | tvořilka

Tip trochu za úsměv a taky omylem.

05.02.2016 14:36:44 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí