Nevím

Nevím

Anotace: ...

Nevím co chci
slovy říct
když
nemůžu jít spát

Nechci
ani neumím si
na lásku
jen hrát


Neznáš proč být
vlastně se mnou
neumíš být sám

Ty neslyšíš mé volání
já prosit nezvládlám


Tak nech mě
tiše odejít
když bít se nehodláš
Však větší touhu
po něze
tu víc už nepotkáš

Tak nech mě
mělce rozplynout
víc nemůžu Ti dát

Já přikreju se
peřinou
a ta mě bude hřát

Líp ...

Autor chatter, 04.05.2016
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: Joe Vai, Amonasr, Kapka, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí