Čtu si arabesky

Čtu si arabesky

Anotace: :)

Čtu si lačně arabesky
K tomu zobu zralé švestky
Na zahradě kolem plotu
Pomalu jde stádo skotu

Lehce listy obracím
Dozadu se nevracím
Čtu si lačně, pošetile
Je to totiž notně čtivé

Lehký vánek vane z luk
Nade mnou je statný buk
V chladu stínu jeho síly
Občas tančí krásné víly.

Je tu léto s jeho mocí
Krásné dny a teplé noci
Na stolečku láhev piva
Vedle něj pak hory čtiva.

Je to tady v pohodě
Vše nechávám náhodě
Každý den je prosvětlen
Prostě žiji vlastní sen.

Dělám si z vás legraci
Nudně zírám na práci
Kancelář je nová cela
až to přečtou bude mela.
Autor Ďábel sám, 05.08.2016
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipu není nikdy dost, hezký a přeji, ať si to nepřečte někdo "nepovolaný" :-). ST

05.08.2016 08:51:47 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí