Když nemám co říct

Když nemám co říct

Anotace: jedna lehká básnička pro veselé ráno :-)

 

 

Když nemám co říct

 

 

když nemám co říct

tak mlčím jak ryba o vánocích

co na večer odvážně se chystá

i když ví, sakra, smrt je jistá

a místo tam - do tý sloty

chtěla by zpít se

  do němoty

 

 

když nemám co říct

tak plácám plno zbytečností

a to mne fakt vážně mrzí

vidět, jak nudí se druzí

 pak ani není chuť - na to pití

je to už zkrátka

 na zabití

 

 

když nemám co říct

tak opravdu radši zpívám si

jen tak potichu v koupelně

ve sprše nebo v prádelně

na dveřích cedulka visí

 

Nerušit!

Vymýšlím básně!


jó, moji milí -

 lhaní mi šlo vždycky

 krásně!

 

 

Když nemám co říct

 

Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts

Autor Fany, 15.09.2016
Přečteno 659x
Tipy 14
Poslední tipující: Jort, Misha, Amonasr, Kubíno, Sanneke, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) já také, když nemám co říct, většinou píšu básně:) Když nasypeš hodně písmenek na sebe, většinou nikdo nepozná, že je pod tím to - nemám co říct:) Tys měla ...:)*

15.09.2016 19:40:45 | Ragnell

Jsi milá, Ragnell, díky :-).

15.09.2016 20:32:39 | Fany

:-) to se ti povedlo :-)

15.09.2016 06:53:59 | klaun

Moc děkuju, klaune, hezký den!

15.09.2016 06:57:25 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí