Sexuální loudil

Sexuální loudil

Anotace: Hra se slovy

Sexuální loudil
po ulicích bloudil
uvnitř se soužil
po sexu toužil
obrázky si tvořil
v představě tě stvořil
a pak tě chvíli balil
víno tobě nalil
chvíli blbě žvanil
pohledům se stranil
příležitost chytil
v duši lačně smilnil
jeho pohled mrazil
když tě na zem srazil
rande tímto zkazil
jmenoval se Vasil
kdosi ho pak honil
on se na zem složil
všechno dobré zkonil
soudce ho odsoudil
dostal roční podíl
teď vidí ten rozdíl
v cele se pak modlil
aby bůh tě zhmotnil
svou touhu zplodil
a po ulicích chodil
své chtíče si množil
ten sexuální loudil.
Autor Ďábel sám, 02.10.2016
Přečteno 515x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, amazonik, Ela Wheeler, Frr, Iva Husárková, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vy moc hezky loudíte.Líbí se mi to velice:)

02.10.2016 15:58:50 | amazonik

Jsi mě rozesnál... s tím loudilem... díky. :-)

02.10.2016 11:31:38 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí