HRANICE TENKÁ NEVELIKÁ

HRANICE TENKÁ NEVELIKÁ

Anotace: ¨

Stejně jak před lety
Tak letos nebo vloni
Psával jsem pamflety
Prý svatí mrtví voní

Psával jsem poezii
Bez Lásky nepřežiji
Přežil jsem zase
Jsem totiž prase

Hranice tenká neveliká
Co liší lidi od čuníka
Autor jondys, 03.12.2016
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, dodola, bogen, Iva Husárková, Frr, Poetik, Ormissia, Cyrda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí