Hypertenze

Hypertenze

Anotace: O tlaku

Tvé rty mi zvýší za soumraku
vždy mez sistolického tlaku
a děje se tak téměř vždycky,
že roste i diastolický.

Netuším, zda i za ty roky
mě berou oči, ústa, boky,
či za to vděčím klínu, vnadám,
když před tebou jsem jako Adam.

Snad dožiji se zdárně penze
za té podivné hypertenze,
neboť když nahou si tě nesu,
zbavuje mě to rychle stresu.
Autor Rolník, 20.01.2017
Přečteno 475x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, zuzikana, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr oddychovka:)) díky

23.01.2017 19:53:49 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí